Volautomatische stuw

WMS_Stuwen_volautomaat

Kemabo ontzorgt!
Met trots presenteren wij dan ook onze lijn volautomatische stuwen.

Deze engineered systemen worden volledig afgestemd op uw specifieke wensen en de vervaardiging geschiedt volledig in eigen huis. Hierdoor zijn vrijwel alle denkbare combinaties mogelijk, zodat u slechts passend maatwerk van het hoogste kwaliteitsniveau toegeleverd krijgt.

Naast een solide uitvoering op netspanning, de mechanische versie, bieden wij u eveneens ons “groene” alternatief op zonne-energie.
Deze specifieke uitvoering, welke is uitgevoerd met een duurzaam fotovoltaïsch paneel voor de energieopwekking, kent een interessante prijsstelling voor locaties waar geen nutsvoorzieningen voorhanden zijn. Ook voor bestaande situaties met inferieure PV techniek heeft dit systeem zijn diensten inmiddels meer dan bewezen.

Het uitgekiende systeem heeft een batterij back-up met voldoende capaciteit voor een feilloze werking tijdens de donkere maanden. De Kemabo lijn is standaard uitgerust met een reservecapaciteit van 3 maanden!

Aandrijving geschiedt hydraulisch of mechanisch en functionaliteit op afstand is als optie beschikbaar door middel van een uitgebalanceerd GPS systeem.

Naast deze specifieke lijnen bieden wij u totale ontzorging door het onderhoud volledig over te nemen. Het betreft hier alle werkzaamheden en diensten om uw systeem in optimale conditie te houden. Ook uw bestaande contracten nemen wij graag over, met het doel tot vervanging over te gaan als uw huidige systeem aan vervanging onderhevig is.

Kemabo, niet voor niets uw waterbeheersing partner!

Reacties gesloten.