Revisie hydraulische componenten

Hydrauliek_Revisie

Reviseren is een uit het Frans afgeleid woord dat herzien betekent, in dit geval het nakijken en eventueel herstellen van machines en componenten. Kemabo hanteert hierbinnen het volgende protocol: Allereerst worden alle delen ontdaan van oliën, vetten en andere vormen van aanslag. Daarna volgt een inspectie van de respectievelijke delen en een analyse van de oorzaken van de ontstane problemen. Vervolgens worden de aangetaste onderdelen gedemonteerd. Als blijkt dat deze na bewerking weer probleemloos kunnen functioneren, kunnen ze opnieuw in gebruik worden genomen. Bij twijfel over het wederom goed kunnen functioneren wordt in de regel vervanging van het onderdeel geadviseerd.

Kemabo beperkt zich ook op het vlak van revisie niet tot louter hydrauliek. Met toenemende regelmaat worden er dan ook niet hydraulisch aangedreven systemen bij Kemabo ter revisie aangeboden.

Daar wij niet merkgebonden zijn kunnen wij u altijd van dienst zijn. Ongeacht uw fabricaat. Objectiviteit is hier het sleutelwoord.

Kemabo, niet voor niets uw aandrijf en besturingspartner!

Reacties gesloten.